İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Hüsnü Özyeğin Vakfı Alemdağ Tunç Çapa Anadolu Lisesi

Sevgi Saygı (Ayın Değeri)

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Değerler Eğitimi kapsamında Sevgi Saygı teması çerçevesinde bir çok etkinlik gerçekleşmiştir. Okulumuzun Konferans Salonunda yapılan seminerimize Eğitimci Yazar Sayın Tülay ERSAN katılmış ve öğrencilerimize yönelik bir konuşma yapmıştır. Kendilerine katkılarından dolayı çok teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Milli ve Manevi değerlerin yaşatılmasında, birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli yerleri olan tarihimizin önemli isimlerinden Mevlana Celaleddini Rumi ve Yunus Emre'nin şiirlerinin yer aldığı Seminerimiz öğrenciler ve öğretmenlerimiz tarafından ilgi ile dinlenmiştir.

Bunun dışında Sevgi Saygı teması çerçevesinde öğrencilerimizle beraber 15 Temmuz şehitler Anıtı, Müzesi gezilmiş ve bütün şehitlerimiz saygı ile anılmıştır.  Yapılan çalışmalara  görev alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

22-11-201922-11-201931-10-2019

Yayın: 26.11.2019 - Güncelleme: 26.11.2019 14:21 - Görüntülenme: 16