Mrt

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde aziz şehitlerimizi, bu vatan için göğsünü siper eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla, rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuz tarafindan hazirlanan programimiz; Kaymakamimiz Sn.Resul ÇELIK'in teşrifleri, Garnizon Komutani Albay Hazel YILMAZ, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet EPLİ, İlçe Milli Egitim Müdürümüz Mustafa AKHAN, İlçe Protokolü, Daire Amirleri, Gaziler, Şehit Yakinlari, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla Turgut Özal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Mrt

ERASMUS+ KA210-SCH

Gelecek için Sınıflar: Daha İyi Bir Eğitim İçin Sürdürülebilir Bir Çevre

HÖV ALEMDAĞ TUNÇ ÇAPA ANADOLU LİSESİ  04 - 08 Mart 2024

ENERJİ MALİYET ANALİZİ, İSTANBUL

Erasmus Projemizin ikinci toplantısı 3 Mart – 8 Mart 2024 tarihleri arasında okulumuz HÖV ALEMDAĞ TUNÇ ÇAPA ANADOLU LİSESİ'nde gerçekleşti. (Toplantının amacı, farklı enerji kaynaklarının kullanımını ve bunların ekonomik ve çevresel maliyetlerini analiz etmektir.)

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası atletizm müsabakasında okulumuz 9/F sınıfından Cansu Özçelik Çekmeköy ilçe 1.si olmuştur.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

12 DİL Sınıfımızın Yeditepe Üniversitesi Gezisi

Okulumuz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 23 Ekim 2023 Pazartesi günü,  12. Dil sınıfı öğrencilerimize yönelik “Yeditepe Üniversitesi’ne bir gezi düzenlendi.

Öğretmenlerimiz eşliğinde düzenlenen geziye toplam 35 öğrenci katıldı.

Gezide üniversitenin kampüs olanakları hakkında bilgi verildi ve genel tanıtımı  yapıldı. Ayrıca öğrenciler  merak ettikleri konularla ilgili soruları sorma imkanı buldular. Daha sonra üniversitenin fiziki yapısının tanıtılması amacıyla bir kampüs turu düzenlendi.

Üniversiteyi ve lisans programlarını doğrudan tanıma fırsatı bulan öğrencilerimiz İngilizce öğretmenliği ve çeviri bilimi bölümleri hakkında bilgi aldılar,  okulun fiziki yapısını , sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar  ve genel havasını teneffüs ettiler.

Öğrencilerimize yeni motivasyonlarıyla birlikte başarılar diler, gezide emeği olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.